Wednesday, June 19, 2013

ELÄ HETKI NIINKUIN HUOMISTA EI OLISIKAAN


3 pagee RUUTUPAITA H&M, SHORTSIT GINA TRICOT, KENGÄT CONVERSE6 1 page

Oltiin tänään Miian kanssa kuvailemassa ulkona. Tällä kertaa kuvaukset eivät sujuneetkaan ihan ongelmitta, sillä meijän piti koko ajan vaihtaa paikkaa! Milloin valaistus oli huono, mutta paikka muuten täydellinen tai milloin tuntui, että nää jokakesäiset kiusankappaleet, itikat, pistelis meidät ihan täyteen pistoksia. Mutta lopulta kuitenkin saatiin muutava kuva napsastua!

Mä jo meinasin menettää toivoni ton sään suhteen, joka ei muutamaan päivään ollut mitenkään ihanteellinen kesäsää! Mutta vihdoin saatiin taas nauttia auringosta ja lämpimistä keleistä! :-) Mulla on ollut tässä muutama postaus jo tekeillä. Kuvat on muokattu, mutta teksti vain puuttuu. Musta tuntuu, että välillä on ihan kamalan helppo heittää tänne kamala määrä tekstiä, ja joskus taas tuntuu, että mitään ei vaan synny. Julkaisen ne postaukset kyllä lähiaikoina, kunhan vaan saan ne tehtyä valmiiksi!

P.S Kiitos ihan hirmuisesti kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! Ihana saada lukea hymysuin teidän ihania kommentteja ja saada päiviin piristystä :-) 

4 comments:

 1. oot niin kaunis ! (:

  miten oot saanu kuvat noin lähekkäin? jollain koodillako? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Ja tosiaan, oon muutellut noita html-koodeja saadakseni ne kuvavälit pieneks! Googlettamalla löytyy hyvät ohjeet ;-)

   Delete