Friday, May 24, 2013

BIRDS

9 6 7 2 3 10 11 8

En ookkaan pitkään aikaan tehnyt tällaista postausta, missä olisi pelkästään kuvia luonnosta. Ihan kivaa vaihtelua normaaleihin postauksiin! Mutta mitä mieltä itse ootte näistä kuvista?

Sain vihdoin kuvien väliä muutettua. Alkoi jo hieman tympimään noi aijemmat suuret välit ja niitä ollaakin tässä ihan kiitettävän kauan yritetty vaihtaa hieman pienemmiksi! Vihdoin sain homman sujumaan, kun lähdin muokkailemaan noita koodeja jälleen kerran. Mun on kuitenkin ehkä hieman vaikea selittää kenellekkään mitä oikein tein, koska en itekkään oikein tiedä, haha! Mutta muokkailin niitä koodeja ja saatte varmasti siihen parempaa apua nettiä ahkerasti selailemalla!

Oon päättänyt ruveta postailemaan tiheämpään tahtiin, mitä moni onkin kovasti toivoillut. Itsellenikin tuo into taas alkoi kasvaa ja onkin tosi kiva saada tännekin päivitettyä jotain uutta. Vaikka mulla harvoin onkaan paljon kuvia, aattelin, että varmasti teille käy vähä kuvaisetkin postaukset, jos niitä vain tulisi useammin! Yritän kuitenkin parhaani mukaan saada kuvailtua tänne mahdollisimman paljon nyt kun kesäkin on tullut sekä kun tuo lomakin tuotapikaa alkaa. Vielä viikon kun jaksaisi, niin päästään kesäloman viettoon! :-)


1 comment: