Sunday, April 14, 2013

HAPPY BIRTHDAY♥

Viime viikonloppuna vieteltiin siis serkkuni Janen kaksivuotis syntymäpäiviä. Pöydät notkuivat taas ihania herkkuja, joita tulikin sitten aivan tarpeeksi syötyä. Kakkuja ja kaikki muukin oli tietenkin jälleen kerran niin hyvää, nam♥ Anteeks tosiaan kun noi muutama kuva on niin huonolaatuisia. Mutta halusin saada nekin kuvat tähän postaukseen. 
Saatiin sitten koulussa tehtäväksi viimeinen yläasteen historian työ, eli tällä kertaa tutkielma jostain henkilöstä. Beatlesin fani kun olen, niin tietenkin heistä jonkun valitsin. John Lennonista on niin hirmuisesti tietoa kaikkialla, että helppohan hänestä on siksi kirjoittaa. Toukokuussa tämä tutkielma pitäisi sitten palauttaa, jota mun todellakin kannattais ruveta ahertamaan jo nyt, eikä tapani mukaan vasta viimeisinä päivinä, ennen sen palauttamista. Kirjastosta lainasinkin sitten pari "kevyttä" luettavaa liittyen Lennoniin.
Ostettiin tossa viimeviikonloppuna myös ipadi, josta oon haaveillut jo ties kuinka kauan. On niin kiva mennä aina nopeasti nettiin tolla(vaikka pääsihän kännykälläkin ihan yhtä nopeasti) blogeja ja muita katselemaan. Toi onkin ollut nyt ahkerassa käytössä koko ajan!

Loppuun vielä pari inspiraatio-kollaasia, joiden kuvat oon napannut weheartitistä.

Kiitos vielä kaikille blogiini liittyneille uusille lukijoille ja tietenkin myös vanhoille!♥ Ootte piristäneet ihan kympillä mun päiviä. Pisteenä i:n päälle on ollut vielä noin huima määrä kommentteja, mitä oon saanut tohon edelliseen postaukseen ja ylipäätänsä melkein kaikkiin postauksiin! :-)

15 comments:

 1. tosi ihana postaus! ♥
  Miten muuten saat noi kuvat noin isoiks?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :-) Muokkaan siis aina kuvani, joten siinä muokkauksen yhteydessä muutan myös kuvan kokoa. Luulenpa, että ainakin ihan suht monella kuvanmuokkausohjelmalla saa kuvan kokoa muutettua, mutta itse käytän photoscapea, joka on ilmainen kuvanmuokkausohjelma ja on helposti ladattavissa netistä. Siellä on sitten semmoinen kohta, mistä pystyt sitä kuvan kokoa muuttamaan. Ja sitten vain kokeilet, mikä kuvakoko näyttää omissa silmissä parhaimmalle ;) Bloggerissa kuvien lisäämisen tekstiin jälkeen klikkaat hiirellä sitä kuvaa, ja siihen tulee kaikenlaisia juttuja, kuten: pieni koko, suuri koko, keskikokoinen jne, niin valitset niistä sen "alkuperäinen koko". Sitten muokkaamistasi kuvista tulee bloggerissakin juuri sen kokoisia, kuin niistä itse teit. Toivottavasti oli apua! :-)

   Delete
  2. aaa kiitti paljo!! oli apuu :))

   Delete
 2. Sulle on haaste mun blogissa! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva! Teen sen ehkä johonkin postaukseen :)

   Delete
 3. Voi aws! Ihana toi kakku!<3

  jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Se oli ihan hirmu hyvää vielä kaiken lisäksi! :-)

   Delete
 4. Voi ku ihana postaus ja tosi upee kakku! :)

  ReplyDelete
 5. ihanan hyvälaatusia ja pirteitä kuvia! kiva blogi muutenkin :)

  http://smile-you-are-beautiful-salla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. ihania kuvia ja tosi kiva blogi muutenki!

  http://everyteardropiswaterfall.blogspot.fi/ käy kattoo jos kiinnostaa :)

  ReplyDelete