Thursday, February 28, 2013

HOLA GRAN CANARIA!Heippa! Alkaakin olla laukut pakattu ja huippu hyvä fiilis hankittu huomisesta alkavaa Canarian reissua varten! Apua, en voi vieläkään käsittää sitä, että lähdemme huomenna lentokoneella etelän lämpöön hiekkarannoille löhöilemään :-) Lentomatka kestää noin 6 tuntia, joka onkin jo koettu kertaalleen kaksi vuotta sitten. Mukavasti on alkanut tuo lentokonekin jännittämään, niinkuin aina mulla on tapana. Mutta kyllä se siitä helpottaa kun päästään yläilmoihin! 
Huomenna täytyykin alkaa yöllä kolmen aikaa meikkailemaan kiireellä ja sitten suunnata kohti lentokenttää hyvillä mielin pieni väsymys päällä :-D

Eilen käytiin ostamassa vielä viime tipassa parit shortsit mulle lisää. Tykkään kyllä molemmista tosi paljon! Ihan perus farkkushortsit molemmat, toiset ihan vaan siniset ja toiset sitten taas sellasset vaaleen'ruskeet'.

Musta tuntuu, että mun oli pakko tulla tekemään teille postaus ennen meidän lähtöä ja yli viikon taukoa. Siksi tää ei ole mitenkään kummoinen postaus, aattelin vain esitellä vähän mun huoneen yksityiskohtia ja sen sellasta pientä.Ja vielä loppuun pari kuvaa ihan perus ruuasta, mikä ei ollut siis mitenkään juhlavaa, vaikka hyvää kylläkin. Tuli jotenkin yhtäkkiä kauhea mieli kuvata tota annosta siitä huolimatta :-)


Reilun viikonpäästä taas "nähdään" taas! :-)

12 comments:

 1. ihanaa reissua ja odottelen postausta sitten matkakuvista ;-) rakastan sun blogin fiilistä, sun tyyliä ja näitä kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. huii, kiitos hirmuisesti ihan valtavan ihanasta kommentistasi! <3 mä rakastan tätä fiilistä minkä sain sun kommentin luettuani! :-)

   Delete
 2. ää läheks sä jo huomenna, me ei nähä )'''':: itken

  ReplyDelete
 3. Tykkään sun blogista ja varsinki tää ulkoasu on toosi hieno (: ja tottakai oot itekkin nätti !

  http://laughandlipstick.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. ihanaaaa pääset lämpimää!! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllääää! harmi vaan että se matka on nyt jo takana päin :-(

   Delete