Sunday, February 10, 2013

Day outfit

Bleiseri | H&M   Paita | Vero Moda   Farkut | Esprit   Kengät | Prisma 
Heippa vaan! Musta tuntuu, että mulla on aina viikonloppuisin tälleen mukavasti aikaa kuvata kaiken lukemisen ja muun lisäksi. Tänään päätin valloittaa ton meidän pesuhuoneen ja raahauduin sinne peilin eteen kuvaamaan. Toi peilin oma valo, katossa olevat- ja ikkunasta tuleva valo, tekevät täydellisen valaistuksen kuvaamiseen. Lisäksi kuvaamista helpotti peili, josta nään itseni koko ajan. Mulla on aina se vaikeus, kun en nää miltä näytän, kun joku kuvaa mua.. Nyt kuvaaminen suju niin ihanan vaivattomasti! :-)

Päivä on mennyt kirppareilla- ja kaupoissa kiertelyyn. Löysin ihania Espritin vaatteita alesta sekä kirppariltakin tarttui muutama vaate matkaan. Niistä varmaan tulee kuvaa myöhemmin! 

Koulussa on nyt jotenkin kamalan raskasta, sillä ensi viikollakin on kolme koetta. Maanantaina fysiikan, johon sisältyy kaiken maailman kaavoja ja lasku tehtäviä. Tiistaina äidinkielen, jossa taas on niin paljon sanaluokkia summuuta sellasta. Ja torstaina vielä englannin koe, jossa on ihan perus juttuja, aikalailla vanhan kertausta. Kun nyt näistä kokeista jo selviydyn, pääsen lukemaan sitten taas sitä seuraavalla viikolla tulevaan uskonnon kokeeseen sekä samoin myös ruotsin kokeeseen, joka on sillä viikolla kun me ollaan siellä reissussa Espanjassa! Huhhuh, uskon kuitenkin, että näistä selvitään aivan niinkuin aina ollaan selvitty! 
Nyt on pakko taas mennä lukasemaan pari kappaletta fysiikasta, niin on kiva sitten mennä maanantai aamuna kokeeseen, kun jotain osaa! :-)

8 comments:

 1. Ihana asu ja oot tosi kaunis! :):)

  Mymustacheworldblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja kivoja kuvia! Oot hurjan nätti! :)

  ReplyDelete
 3. tosi kiva blogi ja ihania kuvia!! ♥

  laureve.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. voi löysin taas yhen suosikkiblogin:> ihania kuvia, oot kaunis!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihan mielettömän ihana kuulla!<3 kiitos :-)

   Delete