Wednesday, January 23, 2013

Hold your breath and count the ten

Farkkupaita | Vero Moda, Farkut | Carlings, Kello | Jet Set

Tällä kertaa kuvat olivatkin aika kasvopainotteisia, ja ihan hvyä niin! Tuntuu, että kamera ei oo halukas mun kanssa minkään näköiseen yhteistyöhön. Kuvat ovat ehkä vähän turhan synkkiä valotukseltaan, kun ulkona oli kerennyt jo tulla tossa puol neljän aikaan ihan kiitettävän hämärää. Toivottavasti ne on silti katsottavia :-)

Viime viikonlopusta sen verran, että käytiin ihan vaan kaupungilla, olin kuvailun kohteena ja käytiin syömässä pasta annokset ravintolassa. Oli ihan maukasta, vaikakaan en usko sen olevan parasta mitä täältä saa. Käväistiin siinä parissa vaatekaupassakin ihan vain ihailemassa vaatteita, eikä suinkaan ostamassa. Oon saanut kuitenkin ihan hirveesti vaatteita ja koruja viimeaikoina, niin en olisi ees todellakaan tarttennut mitään. Ihan mukava vaan välillä kierrellä ja katsella! Otin myös sunnuntai iltapäivällä kuvia meidän rakkaasta karvapallerosta, josta on tuo viimeinen kuva. :-)

Tällä viikolla saatiinkin sitten matikan kokeet takasin ja numeroksi tuli 8. Aika perusnumero monelle, enkä oo siitä oikeen mitään mieltä! Ehkä niitä ysejä on tullu totuttuu saamaan, niin ei toi ainakaan mitenkään hymyä nostattava arvosana ole, mutta matikka onkin mulle ollu aina vähän hankalaa! Mutta siis hyvä numerohan toi sinänsä on! Huomenna on ensimmäiset laulukerhon harkat koululla mulla. Jännittää ehkä vähäsen, kun en oo tottunut laulamaan muille, enkä varsinkaan mikkiin, mikä mua aina kovasti kammotuttaa! Mutta kyllä sitä ajan myötä rohkeemmaksi tulee! :-) Koulussa on tullu soiteltua aika paljon bändin kanssa skyfalliakin, joka kuullostaa jo hyvälle, ja hyvä niin, sillä se biisi on meidän yks esitysbiisi sellassessa tapahtumassa! Sitäkin odotellaan innolla! Mutta hyvää viikonjatkoja teille! :-)

Minkälaista postausta haluaisitte seuraavaksi? Onko minkäänlaisia toivomuksia? :-)

10 comments:

 1. Vähänkö kiva asu! :) tee vaikka joku lempivaatteet postaus? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :)! ja voisin vaikka joskus tehdäkin!

   Delete
 2. Nam toi ruoka kuva ! ♥ näyttää iha himo hyvältä :DDD.
  KIvoja kuvia taas kerran :)
  -ellen-

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli hyvää ♥! ja kiitos paljon :)

   Delete
 3. haista home, et oo laittanu niitä meijän ottamii....

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ookkaan, koska niistä ei oikeastaan mikään onnistunut.. enkä sit ois viittiny laittaa vaa yhtä sun kuvaa :-D

   Delete
  2. siiiis mitä, väitäks sä et mä oon huono kuvaamaa .. :D

   Delete
  3. en, kaikki kuvat vaa ei onnistunu koska niis oli tarkennus jossai muus ku naamassa tai sit parissa kuvassa oli niin hirvee ilme.. :-D

   Delete