Saturday, January 19, 2013

All you need is love


Heippa kaikki! Tällä kertaa musiikki tuossa alussa on vähän erilaista ehkä kuin yleensä. Oon ihan hurahtanut Beatlesiin, joten olihan sen pari hyvää biisiä tuohon alkuun laitettava! Tuli sitten tänäänkin postattua niinkuin lupasinkin. Vaikkakaan en laittanut tänne lupaamiani kuvia, sillä ne osottautuivatkin hyvin huonolaatuisiksi ja epätarkoiksi. Haluun kuitenkin laittaa tänne sellaisia kuvia, joita olisi mukava katsellakin!

 Tää viikonloppu on mennyt tosi rennosti ja mukavasti. Ei ole ollut mitään kiireitä, ja tuntuu, että ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin vietin lauantain kotona rennosti ottaen. Tein välipalaa ja leivoin tosi maukkaita suklaamuffinsseja, namnam!♡ Kuvailin, ja kuuntelin myös kaikessa rauhassa musiikkia ja makoilin sängylläni monien tyynyjen seassa jumpsuitti päällä lukien cosmoa. Ah, tällaista viikonloppua oon kaivannut! 

Pian on taas maanantai ja päästään tuttuun kouluarkeen. Kokeitakin alkaa jo pian tulla enemmän kuin tarpeeksi. Pitää vaan nyt nauttia tästä hetkestä, kun ei ole minkäänlaista turhaa kiirettä! 

Mitäs teille muuten kuuluu? Kuinkas viikonloppu on sujunut? :)

10 comments:

 1. Hei näistä sun kuvistahan tulee nälkä! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, no niin kyllä tuleekin! :-D

   Delete
 2. Tosi ihania kuvia! :-)

  > hennadiennaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi! Jäin kyllä lukijaksi :)

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia! sun blogista on tullu yks mun lemppareista :)

  ReplyDelete
 5. Miten oot saanu tollain ettei sun kuvii voi kopioida? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. lisäämällä widgettiin sellai pitkä html -koodi! ihan hirmu vaikee selittää, ja vielä kun koodikaan ei ole missään muistissa. mutta kirjoita nettiin jotain tähän liittyvää ja uskon että löydät sieltä parempaa apua ;)

   Delete